Jong Jazztalent in De Kapel Ellecom

Zaterdag 14 september aanvang 20.00 uur, welkom 19.30 uur

Entree 12 euro, studenten 10 euro

Adres: Zutphensestraatweg 1 Ellecom

FLORA JAZZ GROUP + LOEK VAN DEN BERG

Op 14 september bestormt aankomend talent uit Rotterdam de Kapel! FLORA JAZZ GROUP

 

De Flora Jazz Group zal haar debuut maken op bekende grond; de Kapel in Ellecom. Samen met 4 getalenteerde vrienden en muzikanten ontmoet op Codarts Rotterdam zal Florieke de Geus, voormalig zangeres van de PuBi’s en winnaar van het Prinses Christina concours 2016, haar nieuwe werk ten gehore laten brengen aan haar vertrouwde publiek.

 

Het repertoire van de Flora Jazz Group bestaat voornamelijk uit eigen werk en laat zich het best omschrijven als ‘new cool jazz.’ Het melodische van de originele teksten en de strakke harmonieën gecombineerd met de scherpte afgekeken bij de favoriete Big bands van de bandleden, zorgt voor een energieke en verse sound waarbij samenspel en speelplezier de belangrijkste uitgangspunten zijn. De stijlcombinatie van Vocal Jazz met spontane solo’s zal zorgen voor een ontspannen en betoverende invulling van uw nazomeravond!

 

Florieke nodigt naast haar eigen Jazz Group, ook Loek van den Berg uit op het podium.

LOEK VAN DEN BERG

Loek van den Berg (1996) is een in Rotterdam gevestigde saxofonist. Door zijn toegankelijke en herkenbare speelstijl, gekenmerkt door lyriek, interactie en swing, maakt hij het mogelijk om zijn publiek altijd te bereiken. Loek is geïnspireerd door verschillende saxofonisten zoals Cannonball Adderley, Sonny Stitt en Paul Desmond

Loek startte op 18-jarige leeftijd op het ArtEZ conservatorium in Arnhem en studeert nu de bachelor voor jazz saxofoon aan Codarts Rotterdam, waar hij les krijgt van Benjamin Herman, Simon Rigter, Ben van den Dungen en Tineke Postma.

Meer info www.guustangelder.nl